Schnitgerwijn te koop!

U kunt ons project ook op aangename wijze ondersteunen door het drinken van door ons geselecteerde wijnen. Het betreft hier de l'Arjolle Côtes de Thongue, beschikbaar in zowel rood als wit.

De rode Arjolle is een assemblage van hoofdzakelijk cabernet sauvignon en cabernet franc, aangevuld met merlot. Tijdens de gisting weken de druiven een relatief korte tijd in, waardoor de smaak toegankelijk en aangenaam soepel blijft. In combinatie met het jeugdige fruit is dit een prima wijn voor alledaags gebruik: altijd toegankelijk en - eventueel licht gekoeld - heerlijk als aperitief, maar ook als uitstekende, begeleidende wijn aan tafel. Ook leuk als geschenk voor een orgelminnende wijnliefhebber dan wel een wijnminnende orgelenthousiast!

De ambitie van veel producenten om topwijnen te maken, resulteert er vaak in dat alleen hun duurste en beperkt beschikbare wijnen van hoge kwaliteit zijn. Naar onze mening herken je de kwaliteit van een producent juist aan zijn huiswijnen, Als die goed zijn, dan zijn de niveaus daarboven dat zeker!
Dit is het geval bij Domaine de l'Arjolle in Zuid-Frankrijk. De familie Teisserenc beseft als geen ander dat een een goede huiswijn uitnodigt om een hoger gepositioneerde wijn van dezelfde producent ook te proberen. De beide huiswijnen, l'Arjolle wit en rood, staan in de top tien van meest verkochte wijnen. De wijn ontving diverse onderscheidingen, waaronder 4 sterren van Perswijn in juli 2015, een Medaille d' Or op het Concours Général Agricole van Parijs en was finalist in het Wijnconcours van Proefschrift in 2013 en 2014. De Grote Hamersma verleende in 2013 het rapportcijfer 7,5.
Kent u ze nog niet? Bestel een aantal flessen en steun en passant ons project.

Wij kunnen u deze flessen aanbieden voor EUR 108,-- per doos (van 12 flessen), waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan het orgelbouw project.
De bestelling wordt gratis bij u aan huis bezorgd.